Browse Alphabetically
Browse Articles By Period: 2015
RSS
 
Tužilaštvo ispituje gradnju luksuznog kompleksa na padinama brda Česminova iznad Svetog Stefana, preuzeta je celokupna dokumentacija kako bi se proverilo da li je bilo sumnjivih poslova
1084 days ago · From someone
Na snagu je stupio izmijenjeni Zakon o potrošačkom kreditiranju s pomoću kojeg će se provesti konverzija kredita iz švicarskih franaka u eurske
1084 days ago · From someone
Zbog novog Zakona o hipoteci bankari će teže odlučivati da neurednim platišama oduzimaju stanove i više će se truditi da dogovorom nađu rešenje, potvrđeno je „Blicu“ u nekoliko domaćih banaka.
1086 days ago · From mila
Uskoro vraćanje nepokretnosti stradalih u holokaustu.Neće biti vraćana diplomatska predstavništva, bolnice, škole... Vraća se zemljište, šume, zgrade, nakit, umetnička dela...
1089 days ago · From someone
Najnovije izmene Zakona o hipoteci, usvojene posle primedbe Ustavnog suda, omogućuju građanima da se žale sudu jer im je banka oduzela stan zbog kašnjenja u otplati kredita.
1100 days ago · From mila
Crnogorska policija je u okviru akcija “Procenat” i “Kapara”, uhapsila M.M. (33) iz Budve i državljanina Ruske Federacije B.R. zbog sumnje da su počinili krivično djelo zelenaštvo.
1100 days ago · From someone
OD 1. oktobra svaki klijent banke u Srbiji dobijaće obavezni izvod sa svog tekućeg ili štednog računa, uz detaljno navedene troškove i naknade koje mu banka zaračunava.
1112 days ago · From someone
Crnogorski poslanici usvojili su večeras Zakon o ličnom stečaju potrošača koji je inicirala Liberalna partija.
1144 days ago · From someone
U okviru akcije "Depozit“, podnijeta je krivična prijava protiv Baranina N.P. (54) zbog sumnje da je počinio krivično djelo zelenaštvo na štetu Ž.Z. iz Budve.
1146 days ago · From someone
Deložacija porodice Gordane Đurković, dopisnice ONASA iz Trebinja, iz stana u kojem Đurkovići žive 63 godine, a koji je otkupljen prije 13 godina, nije uspjela.
1149 days ago · From someone
Danas je na Kantonalnom sudu u Sarajevu nastavljeno suđenje optuženom S. R. za krivično djelo teško ugrožavanje javnog saobraćaja.
1175 days ago · From someone
Danas je na Kantonalnom sudu u Sarajevu nastavljeno suđenje S. R, optuženom za krivično djelo teško ugrožavanje javnog saobraćaja.
1175 days ago · From someone
Javni pritisak, objavljivanje skrivenih informacija pa i tužbe sudu najbolji su način da se vlasti natjeraju na odgovorno i zakonito ponašanje
1182 days ago · From someone
Nacrt Građanskog zakonika: Žuto svetlo za eutanaziju, surogate i gej zajednicu
1182 days ago · From someone
1-14 of 26
Per page: 
1